Buitenlandse partners van Ben Production
Comunidad Autónoma de Murcia - Costa Calida


Te koop luxe villa  -  Mazarron - Costa Calida : welkom in het paradijs. Te koop villa aan de Middelandse Zee, zuiden van Spanje. Uw droomhuis, uw prestigieuze villa, een paradijs met altijd schijnende zon, in een jonge, gezellige en dynamische urbanisatie, gelegen in een indrukwekkend gebied in volle ontwikkeling ...

Murcia is een autonome regio van Spanje met drie luchthavens. Goede bereikbaarheid : vanuit iedere uithoek van Spanje en / of Europa. Begin 2011 wordt een derde luchthaven (Corvera, nabij Murcia) geopend. Er zijn momenteel twee luchthavens in de buurt : Alicante en Murcia San Javier.

De positie van Camposol - Mazarron en van de regio Murcia in het kader biogeografische geeft aanleiding tot unieke ecosystemen in de Europese context. Veel van de soorten vlaggenschip van de Middellandse Zee in Spanje hebben hun laatste toevluchtsoord. De fauna is enorm divers. De dierenwereld van Spanje is gedeeltelijk Zuid-Europees-mediterraan van karakter met een aantal Afrikaanse elementen. We zien in de regio Murcia groot aantal soorten, zowel van land en zee.

Fantastische grote villa : 31 Kamers. Gebouw : 4 niveau's - 2 huisvestingen, mooi huis, ideaal voor 1 of 2 families, huisvesting van gasten, vrij beroep of voor verhuur ...

Foto's van >   Villa  -  Regio/Murcia  -  Mazarron  -  Camposol  -  Mediterrane tuin  -  Video

Het weer in Camposol  -  Restaurants  -  Zuiden van Spanje, uw vluch, auto en hotel  -  Fauna van regio Murcia

Flora en endemische planten van de Regio Murcia

Fort Bravo, Texas Hollywood
Movie studio + theme park. The Tabernas Desert in Spain is similar to North American deserts and sinds 1950s several spaghetti westerns were filmed in this desert (Sergio Leone - Ennio Morricone - Clint Eastwood). In the 1990s, the movie studio opened to tourists.
Partners in andere talen

0498 050 107 BenProduct@gmail.com