Ben Production, geregistreerde aannemer - 01

Hoe een aannemer zoeken ? = Eenmaal je hebt beslist om te bouwen of te verbouwen, moet je op zoek naar een bekwame en betrouwbare aannemer. Als je zelf een aannemer kent op basis van ervaringen van kennissen, vrienden en familie of via mond-tot-mondreclame hoef je meestal niet verder te zoeken. Soms kan ook een architect een aannemer voorstellen die hij vertrouwt.

De beroepsbekwaamheid = Elke aannemer moet zich immers, met vermelding van de commerciële activiteiten die hij uitvoert, inschrijven in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) via een ondernemingsloket. Dit loket onderzoekt of de aannemer voldoet aan de vereiste ondernemersvaardigheden en aan de technische kennis als het om een gereglementeerd beroep gaat.

Is de aannemer geregistreerd ? = Werken met een geregistreerd aannemer is niet verplicht, maar geeft je wel de mogelijkheid om bouw- en renovatiepremies en fiscale voordelen te krijgen. Een geschrapte registratie kan een belangrijke aanwijzing zijn dat de bouwonderneming in moeilijkheden zit.

Hoe kunt u de registratie controleren ? = Contactcenter van de FOD Financiën 0257 257 57


Ben is een geregistreerde aannemer : categorie en specialiteit

04 = Grondwerken = Omvat de niet elders vermelde grondwerken.

05 = Aanleg en onderhoud van wegen = Omvat onder meer het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, van fietspaden, van vliegvelden en startbanen, van niet-metalen kunstwerken (met uitzondering van de zee- en stroomwerken) zoals : bruggen en viaducten, wegen- en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, vergaarbakken, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren, enz.; omvat eveneens de rioleringswerken.

08 = Aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen = Omvat onder meer het aanleggen en het onderhouden van speelpleinen en sportvelden, evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen; omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

14 = Voegwerken

16 = Warmteisolatie en geluidsisolatie

19 = Reinigen en restaureren van gevels en monumenten = Omvat onder meer : het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten, het plaatsen van arduin en marmer voor gebouwen en het plaatsen van sierschoorsteenmantels of andere versieringswerken van marmer of steen.

20 = Algemeen schrijnwerk = Omvat onder meer : het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; b) het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van plastiekdeuren en plinten, het plaatsen van houten vensterluiken en van luiken in plastiek, het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren, het plaatsen van schutsels en valse zolderingen in hout, het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken en het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

21 = Plaatsen van ruiten, glas en spiegelglas = Omvat onder meer het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en van alle doorschijnend en doorzichtig materieel, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

23 = Metaalconstructies = Omvat ook montage- en demontagewerk, buis- en andere soortgelijke constructies.

28 = Diverse werkzaamheden = Omvat alle niet elders bedoelde werkzaamheden, die niet bijkomstig zijn aan of voortvloeien uit een elders bedoelde hoofdwerkzaamheid.De Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) is een gegevensbank aangemaakt en in beheer van de FOD Economie waarin de identificatiegegevens van ondernemingen zijn samengebracht > Kruispuntbank van Ondernemingen = Ben Production
Activiteiten bij voorkeur binnen deze grenzen, maar Ben Production blijft open voor alle voorstellen van klanten buiten dit gebied.

Aarschot, Aiseau-Presles, Alken, Amay, Andenne, Anhée, Antwerpen, Anvers, As, Asse, Assesse, Awans, Bassenge, Beauvechain, Beersel, Begijnendijk, Bekkevoort, Beringen, Berloz, Bertem, Beyne-Heusay, Bierbeek, Bilzen, Blegny, Boortmeerbeek, Borgloon, Boutersem, Braine-l'Alleud, Braine-le-Château, Braives, Brussels, Bruxelles, Burdinne, Chapelle-lez-Herlaimont, Charleroi, Chastre, Châtelet, Chaudfontaine, Chaumont-Gistoux, Courcelles, Court-Saint-Étienne, Crisnée, Diepenbeek, Diest, Dilbeek, Donceel, Drogenbos, Éghezée, Engis, Esneux, Faimes, Farciennes, Fernelmont, Fexhe-le-Haut-Clocher, Flémalle, Fléron, Fleurus, Floreffe, Fontaine-l'Évêque, Geer, Geetbets, Gembloux, Genappe, Genk, Gesves, Gingelom, Glabbeek, Grâce-Hollogne, Grez-Doiceau, Grimbergen, Haacht, Halen, Hamois, Hannut, Hasselt, Havelange, Heers, Hélécine, Herent, Herk-de-Stad, Héron, Herstal, Herstappe, Heusden-Zolder, Hoegaarden, Hoeilaart, Hoeselt, Holsbeek, Huldenberg, Huy, Incourt, Ittre, Jalhay, Jemeppe-sur-Sambre, Jodoigne, Juprelle, Kampenhout, Kapelle-op-den-Bos, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Kortessem, Kraainem, La Bruyère, La Hulpe, Lanaken, Landen, Lasne, Léau, Lennik, Les-Bons-Villers, Leuven, Liège, Lincent, Linkebeek, Linter, Londerzeel, Looz, Louvain, Lubbeek, Lummen, Maasmechelen, Machelen, Manage, Mechelen, Meise, Montaigu-Zichem, Montigny-le-Tilleul, Mont-Saint-Guibert, Namur, Nandrin, Neupré, Nieuwerkerken, Nivelles, Ohey, Opglabbeek, Oreye, Orp-Jauche, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Oud-Heverlee, Overijse, Perwez, Pont-à-Celles, Profondeville, Ramillies, Remicourt, Rhode-Saint-Genèse, Riemst, Rixensart, Rotselaar, Saint-Georges-sur-Meuse, Saint-Nicolas, Saint-Trond, Sambreville, Seneffe, Seraing, Sint-Truiden, Sombreffe, Steenokkerzeel, Ternat, Tervueren, Tessenderlo, Tielt-Winge, Tienen, Tinlot, Tirlemont, Tongeren, Tongres, Tremelo, Trooz, Tubize, Verlaine, Villers-la-Ville, Villers-le-Bouillet, Vilvorde, Visé, Walhain, Wanze, Waremme, Wasseiges, Waterloo, Wavre, Wellen, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem, Zemst, Zonhoven, Zoutleeuw, Zutendaal.